Nieuws

Koelen - Verwarmen

9-10-2017

Koelen - Verwarmen

Donderdag 12 oktober 2017 wordt er in de centrale installatie van Energiek in Transvaal omgeschakeld van koelen naar verwarmen. Wij adviseren u in dat kader de gebruikershandleiding te raadplegen van uw installatie. Deze kunt u met behulp van uw postcode terugvinden op deze website.

 

Koelen - Verwarmen

Donderdag 12 oktober 2017 wordt er in de centrale installatie van Energiek in Transvaal omgeschakeld van koelen naar verwarmen. Wij adviseren u in dat kader de gebruikershandleiding te raadplegen van uw installatie. Deze kunt u met behulp van uw postcode terugvinden op deze website.

Verwarmen - koelen

10-5-2017

Maandag 15 mei 2017 wordt er in de centrale installatie van Energiek in Transvaal omgeschakeld van verwarmen naar koelen. Wij adviseren u in dat kader de gebruikershandleiding te raadplegen van uw installatie. Deze kunt u met behulp van uw postcode terugvinden op deze website.

 

Nieuwe tarieven 2017 bekend

19-1-2017

De nieuwe tarieven voor 2017 zijn bekend.
Download het tarievenblad 2017
 

 

Brand parkeergarage oranjerivierstraat / De La Reyweg

19-7-2016

Maandagavond 18 juli is er brand geweest in de parkeergarage op de hoek Oranjerivierstraat / De La Reyweg.

Deze hevige, maar korte brand heeft onder andere de installatie van Energiek beschadigd. Door de brandschade kon Energiek voor een aantal uren geen warmte, warm water en koeling leveren. Dit betrof een deel van de woningen in de wijk Transvaal. Het is mogelijk dat u hier last van heeft gehad. Wij betreuren dit zeer.

Sinds vanmiddag 12.00 uur is de installatie weer gemaakt. Dat betekent dat u op dit moment weer warmte, warm water en koeling heeft in uw woning.