Belangrijk om te weten

Belangrijke informatie voor u als nieuwe klant

Het is belangrijk om te weten hoe Energiek te werkt gaat. Bijvoorbeeld hoe de thermostaat in van uw woning werkt en waar u op moet letten. 

Betalen van warmte en koeling in uw woning

Energiek zorgt voor warm tapwater en warmte in uw woning. In de warme maanden koelen wij ook uw woning met gekoeld water. Dat noemen we het gebruik van koude. Dat hoeft u niet aan te vragen. Voor de levering van koude betaalt u een vast bedrag per maand. Dat is vastrecht. Deze kosten brengen wij via het maandelijkse voorschot bij u in rekening. Lees meer over Tarieven & Betalen.

Vloerbedekking

Energiek werkt met warmte en koeling in uw woning. Soms moet u rekening houden met de keuze van uw vloerbedekking. In dit overzicht leest u meer.

Stroom, water en gas

Energiek levert alleen warmte en koeling. Voor stroom en gas heeft u een andere leverancier nodig die u zelf mag kiezen.

Drinkwater

In de regio Den Haag levert het leidingwaterbedrijf Dunea drinkwater. Neem contact op met Dunea. U krijgt een aparte rekening voor drinkwater via Dunea.
Zodra u de warmwaterkraan opent, zorgt Dunea voor het water. De warmte om het water op te warmen levert Energiek. Van ons ontvangt u alleen een rekening voor de verwarming van dat water.